Shipping policy – Close2Me Pet Bed

Køb Close2Me online hos Maxizoo.dk

Shipping policy

TH International ApS leverer hovedsageligt med Bring, DAO, GLS, Post Nord eller for store forsendelser en fragtmand. Leveringerne følger pågældende transportørs forretningsbetingelser. Der betyder at så snart pakken er i deres regi, bærer de ansvaret for at pakken kommer hel og ubeskadiget frem. Modtager du en pakke der er tydeligt beskadiget, skal du helst nægte modtagelse af forsendelsen eller på fragtbrevet notere "modtaget med forbehold for senere kontrol og optælling af indholdet". Har du taget imod forsendelsen og opdager en skade bedes du kontakte TH International ApS med det samme og anmelde skaden. Det er altid en god idé at tage nogle billeder af hele forsendelsen, af fragtbrevet derpå samt af eventuelle skader. Vi hjælper meget gerne i disse sager, så send gerne alt dokumentation til os og vi vil gå videre med sagen.

 

Hver forsendelse som ikke afhentes inden henliggefristen fra transportøren, vil forsendelsen blive returneret til TH International ApS.

Den betalte fragtpris, hvis nogen, fratrækkes det beløb du vil får refunderet.

Fragtpriser:

TH International ApS forretningsområde er at sælge produkter og ikke at drive fragtforretning. Derfor er alle fragtpriser et gennemsnit taget ud fra de normale transportørers priser.